Συνταγές

Ελληνικό Cheesecake με ντάκο, Ελληνικά τυριά και Μαρμελάδα Ντομάτα

 

Φτιάξτε και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με ένα Ελληνικό Cheesecake με ντάκο, Ελληνικά τυριά και Μαρμελάδα Ντομάτα από τις Δαρνάκων Γεύσεις

Για την βάση θα χρειαστείτε: 200 γραμ. ντάκο , 30 γραμ. κατσικίσιο βούτυρο, 10 κουτ σουπ. ελαιόλαδο, 3 κουτ.σουπ. καρύδι, αλάτι και πιπέρι.

Για την κρέμα θα χρειαστείτε: 200 γραμ. στραγγιστό γιαούρτι, 200 γραμ. ανάλατη μυζήθρα, 200 γραμ. φέτα.

Σε ένα μπλέντερ βάζετε τον ντάκο και τον χτυπάτε μέχρι να γίνει ψύχουλα και στη συνέχεια προσθέτετε στο μπλέντερ και τα υπόλοιπα υλικά της βάσης και τα ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στρώνετε το μίγμα σε ένα ταψάκι και το βάζετε στην κατάψυξη για μία ώρα.
Μία ώρα αργότερα…Σε ένα μπλέντερ ομογενοποιείτε τα τυριά και τα βάζετε με προσοχή πάνω από την βάση στο ταψάκι. Στη συνέχεια ανοίγετε ένα βαζάκι Μαρμελάδα ντομάτα από τις Δαρνάκων Γεύσεις και την βάζετε πάνω από την κρέμα.
Βάζετε το ταψάκι σας για 2 ώρες στο ψυγείο μέχρι να «σφίξουν» τα υλικά και…Καλή σας απόλαυση!!!