Γλυκά Κουταλιού

Γλυκά Κουταλιού

Γλυκό κουταλιού Περγαμόντο

 

Συσκευασία: 420 γρ.
Απολαύστε υπεύθυνα, γλυκό του κουταλιού Περγαμόντο χωρίς χρώματα, συντηρητικά και χωρίς την προσθήκη γλυκόζης! Όπως εκείνη την ξεχωριστή συνταγή που ήξερε μόνο η γιαγιά να την πετυχαίνει τόσο καλά! Αρωματικά φρέσκα φρούτα και δεμένο σιρόπι έρχονται να συνθέσουν μια πανδαισία αρωμάτων και να ξυπνήσουν τους γευστικούς σας κάλυκες! Απολαύστε το Γλυκό του κουταλιού Περγαμόντο μαζί με το καφεδάκι σας, με ένα στραγγιστό γιαουρτάκι, πάνω σε παγωτό ντορντουμά ή συνδυάστε το πρωτότυπα με σμουθις (Smoothies) ή γαρνίρετε την αγαπημένη σας τούρτα!

Αγόρασε Τώρα

Γλυκό του κουταλιού Πορτοκάλι

 

Συσκευασία: 400 γρ.
Κάντε ένα γευστικό ταξίδι πίσω στο χρόνο, σε γεύσεις που κοντεύαμε να ξεχάσουμε.. Τότε που τα φρούτα ήταν αρωματικά και αληθινά, το σιρόπι του γλυκού δεμένο και η γεύση μοναδική! Απολαύστε Γλυκό του κουταλιού Πορτοκάλι με το καφεδάκι σας, σαν επιδόρπιο μετά το γεύμα σας, πάνω σε ένα στραγγιστό γιαούρτι ή γαρνίρετε την αγαπημένη σας τούρτα με κομμάτια γλυκό του κουταλιού!

Αγόρασε Τώρα

Γλυκό του κουταλιού Σταφύλι

 

Συσκευασία: 400 γρ.
Χωρίς γλυκόζη, συντηρητικά και χρώματα χαρίζει τη γεύση του καλοκαιριού στον ουρανίσκο σας όλες τις εποχές του χρόνου! Απολαύστε το Γλυκό του κουταλιού Σταφύλι μαζί με το καφεδάκι σας, με ένα στραγγιστό γιαουρτάκι, πάνω σε παγωτό βανίλια, μέσα σε ένα κέικ φρούτων, συνδυάστε το πρωτότυπα με σμουθις (Smoothies) ή πάνω σε μία φέτα ταλαγάνι!

Αγόρασε Τώρα