Η Οικοτεχνία

Η Οικοτεχνία

 

Βάζα στη σειράΤο 2013 ο Σωτήρης Βαγενάς (Τεχνολόγος Γεωπόνος) σχεδίασε και δημιούργησε ένα πρότυπο εξοπλισμένο εργαστήριο μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, ακολουθώντας τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την ασφάλεια τροφίμων.

Η οικοτεχνία του Σωτήρη Βαγενά με εμπορική ονομασία “Δαρνάκων Γεύσεις”, βρίσκεται στο Νέο Σούλι που είναι ένα από τα πέντε Δαρνακοχώρια του Νομού Σερρών. Οι συνταγές, που έχουν δημιουργηθεί με πολύ μεράκι και αγάπη, φτιάχνονται από τα πιο αγνά υλικά. Δεν χρησιμοποιούνται χρώματα και συντηρητικά. Το αποτέλεσμα είναι να φτάνουν στο τραπέζι σας καλούδια ελληνικής γης, τα οποία συνδυάζουν τις σπιτικές γεύσεις με την τεχνογνωσία και την επιστήμη.

Στα προιόντα μας (σάλτσες- μαρμελάδες), θα βρείτε αγαπημένες σπιτικές (σάλτσα με κρεμμύδι και δάφνη, σάλτσα με κόκκινη πιπεριά και ρίγανη κ.α.) αλλά και πρωτότυπες γεύσεις (μαρμελάδα ντομάτα, μαρμελάδα πορτοκάλι καρότο, μαρμελάδα φράουλα με σοκολάτα κ.ά.), που θα σας κερδίσουν από την πρώτη κουταλιά και θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Έρχονται στο πιάτο σας έτοιμα για κατανάλωση. Απαλλαγείτε από τον κόπο της προετοιμασίας και, ταυτόχρονα, προσφέρετε στους αγαπημένους σας μία μοναδική γευστική εμπειρία!

Μία προσπάθεια για να διασωθούν και να γίνουν ευρέως γνωστές οι σπιτικές λιχουδιές των Δαρνάκων!